Vår styrelse

De som driver våra projekt och våra medlemmars frågor.

För att maximera effekt är vår ambition att ha en bra spridning gällande kompetens och erfarenhet i vår styrelse.
En gemensam nämnare är dock alltid en passion för fjäll och snöskoter.

Joakim Armgren

Joakim Armgren

Styrelseordförande
+46 70-551 17 79
joakim.armgren@bohst.se
joakimarmgren
Brunflo, Jämtland

Över 10 års erfarenhet som snöskoterguide och företagsledare. Har varit aktiv inom fjällräddningen, är utbildad lavintekniker och snöskoterguide. Passion för all snöskoteråkning och har på senare år genomfört ett antal rejäla långturer och expeditioner. Kunskap och erfarenhet som kommer väl till nytta i styrelsen och arbetsgruppen för vår guideutbildning.

Rickard Lövgren

Rickard Lövgren

Styrelseledamot
+46 73-546 10 50
rickard.lovgren@bohst.se
rickard.lovgren
Borlänge, Dalarna

Passionerad filmskapare och friåkare på snöskoter, gick sin första lavinutbildning 2014 och är utbildad lavintekniker samt snöskoterguide. Har sedan 2015 jobbat med att sprida medvetenhet gällande risker i samband med snöskoterkörning. Är en av initiativtagarna till hållbarhetsprojeket "Friåkare - på riktigt!".

Philip Harlaut

Philip Harlaut

Styrelseledamot
+46 70-217 48 07‬
philip.harlaut@bohst.se
philipharlaut
Åre, Jämtland

Passionerad guide som älskar att vara med gäster på fjället. Legitimerad skoter- skid- och cykelguide. Utbildad fjälledare och lavintekniker. Driver Åreguiderna sedan 2010.

Marika Hopponen Westberg

Marika Westberg

Styrelseledamot
+46 73-181 39 58
marika.westberg@bohst.se
marikajormlien
Jormlien, Jämtland

Marika är en av eldsjälarna i Frostviken och brinner för snöskoteråkningen. Jobbar som naturvärd och har ett stort engagemang för en hållbar utveckling av snöskoteråkningen. Utbildad lavintekniker, snöskoterguide och är styrelseledamot i SNOFED.

Karl-Arne Wagenius

Karl-Arne Wagenius

Styrelseledamot
+46 70-580 41 52‬
karl-arne.wagenius@bohst.se
Funäsdalen, Jämtland

Verksam inom Funäsfjällen både som företagare och ordförande i Funäsdalens ledbolag samt styrelseledamot i destinationsbolaget. Har varit engagerade i utvecklingen av snöskoteråkningen i Funäsfjällen sedan 2000.

Jonas Sjögren

Jonas Sjögren

Styrelseledamot
+46 70-626 25 98‬
jonas.sjogren@bohst.se
jsr116
Transtrand, Dalarna

Ägare och VD för Sälens Skoter & Motoraktiviteter, utbildad lavintekniker och snöskoterguide och har arbetat professionellt som det längre tid än de flesta, i både Sverige och Kanada. Brinner för sporten och branschen och arbetet för hållbar snöskoterkörning.

Åsa Säfström

Åsa Säfström

Styrelseledamot
+46 70-286 66 82
asa.safstrom@bohst.se
Abisko, Norrbotten

Mångårig erfarenhet av fjällguidning. Äger och driver Outback Abisko. Utbildad lavintekniker och aktiv inom Fjällräddningen.

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Suppleant
+46 70-212 52 98
anna.eriksson@bohst.se
Sälen, Dalarna

Snöskoterguide, fjällräddare, förarbevisutbildare och eldsjäl inom snöskoteråkningen i Sälenområdet. Styrelseledamot i SNOFED och dess representant i expertgruppen för ny terrängkörningslag. 

Andreas Edholm

Andreas Edholm

Kansli / Admin
+46 70-209 02 31
andreas.edholm@bohst.se
Östersund, Jämtland

Fjällmänniska och inbiten snöskoteråkare sedan barnsben. Var projektledare vid etablering av BOHST och sköter kansli/admin, via Jämtland Härjedalen Turism, på uppdrag av BOHST styrelse.